Excite

Kleine mensjes, grote problemen: de Kindertelefoon

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Dat geld voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Zit je ergens mee, maar kun je er met niemand over praten? Lucht dan je hart en bel, chat met of surf naar de Kindertelefoon. Wat de Kindertelefoon precies voor je kan betekenen, lees je hier.

Wat doet de Kindertelefoon?

Iedereen heeft wel eens een probleem. Als je met een probleem zit, kun je daar het beste over praten. Dat lucht op. Maar soms is er niemand in de buurt met wie je kunt praten, of misschien bespreek je je probleem liever niet met iemand die je kent. Dan kun je de Kindertelefoon bellen of chatten. De mensen van de Kindertelefoon luisteren naar jou en je probleem en nemen daar ook de tijd voor. Het maakt dus niet uit hoe klein of groot je probleem is, er staat altijd iemand voor je klaar. De Kindertelefoon neemt iedereen en ieder probleem serieus.

Vertrouwelijk

Je hoeft je geen zorgen te maken over dat iemand je problemen doorvertelt. De mensen van de Kindertelefoon kunnen niet zien waar je vandaan belt of chat. Je hoeft ook niet je naam en / of adres te noemen. Dat mag je helemaal zelf weten. En alles dat je vertelt aan de Kindertelefoon blijft strikt geheim. Er wordt niets doorvertelt aan andere mensen.

Kindertelefoon bellen of chatten?

Sommige kinderen vinden het fijn om een stem te horen wanneer ze hun problemen bespreken. Anderen hebben dit liever niet; daarom kun je sinds 2003 ook met de Kindertelefoon chatten. Dit kan via de website van de Kindertelefoon: kindertelefoon.nl.

De Klaagmuur

Soms wil je misschien niet een echt gesprek, maar wil je alleen even je ei kwijt. Daarvoor bestaat er de Klaagmuur bij de Kindertelefoon. Heb jij een baaldag? Surf dan naar de website van de Kindertelefoon en doe je beklag op de Klaagmuur. Je zult zien; dat lucht enorm op!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021