Excite

Koop leuke kinderschoenen in Uden

Leuke kinderschoenen in Uden zijn op verschillende adresjes te vinden. Omdat het in zo'n grote plaats niet altijd even makkelijk is om wat te vinden, hebben wij vaste een aantal mooie adresjes op een rij gezet. Daarmee moet het zeker mogelijk zijn om wat moois te vinden!

Kindermaatjes

Een van de leukste winkels voor kinderschoenen in Uden is Kindermaatjes. Dit is een winkel waar hele stoere kinderschoenen verkocht worden, maar ook hele leuke schoentjes voor kleine kinderen. De collectie is uitgebreid: van gewone schoenen tot pantoffels en van regenlaarsjes tot dansschoenen. Er zijn onder meer schoenen te vinden van de merken Cks, Clic!, Freeby, Hip, Hummel, Quick, Redzz en Reef. Ook wat accessoires zoals kinderriemen en rugzakjes kun je hier aanschaffen. Deze winkel is te vinden aan de Promenade 42 in Uden. Controleer online altijd even de openingstijden, zodat je zeker weet dat je niet voor niets komt.

Nelson Schoenen

Een alternatief is Nelson Schoenen. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor mooie Geox kinderschoenen. Het leuke is dat je hier voor jezelf ook nog kunt slagen, want Nelson Schoenen is ook hét adres voor bijvoorbeeld enkellaarsjes voor dames of herenschoenen. Hier worden merken verkocht die echt goed zijn voor de voeten. Naast het goed ventilerende Geox kun je hier bijvoorbeeld ook Ecco-schoenen aanschaffen. In Uden vind je Nelson Schoenen op Galerij 5. Woon je niet in de buurt van Uden? Dat maakt niet eens uit, want Nelson Schoenen heeft meer dan 60 vestigingen in Nederland. Je kunt dus ook naar andere vestigingen toe voor de leukste collectie kinderschoenen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020