Excite

Kies mooie trouwringen

Een trouwring is toch wel hét symbool van een bruiloft. Door middel van de trouwringen laat je zien dat je echt je leven met elkaar wilt delen. Er zijn dan ook heel erg veel trouwringen op de markt. Je hebt zowel zilveren als gouden trouwringen. Sommige ringen zijn heel erg simpel, maar wel stijlvol. Anderen bevatten steentjes, waardoor de ring er al snel exclusief uitziet.

Bij het kopen van een ring moet je er rekening mee houden dat mannen vaak wat dikkere vingers hebben dan vrouwen. In sommige gevallen moet je er extra voor betalen als je de ring wilt laten vergroten. Er zijn zelfs ringen die je niet direct kunt vergroten, dus hier moet je zeker rekening mee houden.

Beslis met zijn tweetjes welke ring bij jullie past. Bekijk meerdere juweliers en geef duidelijk aan wat je mooi vindt of niet. Sta ook open voor nieuwe dingen en leer breed te kijken. Het is zonde om een fikse ruzie te krijgen, puur omdat jullie het niet eens zijn over de trouwringen.

Je kunt ook creatiever zijn en in plaats van een ring een ketting aan elkaar geven. Of laat je trouwring echt vereeuwigen door hem als tatoeage te laten zetten. Zo laat je op een unieke manier zien hoeveel je van elkaar houdt.

Afbeelding: Flickr account printnortheast

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021