Excite

Kies je geurtje

Je hebt parfum van allerlei merken, zoals Gucci, Ralph Lauren, Dior en Estée Lauder. Ook veel beroemdheden hebben vaak een eigen parfum. Denk bijvoorbeeld aan Christina Aguilera, Avril Lavigne en Beyoncé. Er zijn extreem veel soorten parfum en het kan dus lastig zijn om een geurtje te vinden dat bij je past.

Je kunt eens naar een parfumzaak gaan en verschillende geuren uitproberen. Zo kun je kijken wat je lekker vindt ruiken en wat niet. Iedere parfum ruikt anders bij verschillende personen. Dit heeft ook te maken met de huid. Daarom is het belangrijk om de parfum ook altijd uit te testen. Wat bij een ander heerlijk ruikt, ruikt bij jou misschien niet zo lekker.

Als je parfum cadeau wilt doen, kan dit erg lastig zijn. Je weet immers niet welke geur in de smaak valt. Sommige mensen hebben een eigen geurtje, dus dan kun je dit cadeau geven. Anderen zetten een specifieke geur op hun verlanglijstje. Wanneer je het echter niet goed weet, kun je ook iemand meenemen naar een parfumzaak en daar ter plekke iets kopen. Je kunt ook kiezen voor een cadeaubon, zodat men zelf iets uitzoeken.

Goedkope parfum kun je via internet bestellen. Dit scheelt vaak enorm vergeleken met de parfum die je in de winkel koopt. Ook kun je vaak online profiteren van vele kortingen.

Afbeelding: Flickr account rachadvies

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021