Excite

Kies als single een mooie reis naar Italië

Lekker op vakantie gaan doe je met meerdere mensen. Dat kan met vrienden zijn, maar soms is het ook leuk om met een groep onbekenden te gaan. Helemaal als je gaat voor een singlereis naar Italië: dan weet je tenminste dat jullie al één overeenkomst hebben: jullie zijn allemaal single én houden van Italië!

Privacy én gezelligheid

Een singlereis naar Italië waarbij je gezelligheid met privacy combineert, boek je bij Estivant. Estivant is dé operator gespecialiseerd in onder meer singlereizen. Als je hier een singlereis naar Italië boekt, dan kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je een eigen kamer of tent krijgt. De gezelligheid vind je onder meer in de gezamenlijke activiteiten die regelmatig georganiseerd worden. Het centrale thema is gezelligheid en ongedwongenheid. Natuurlijk organiseert Estivant reizen naar allerlei delen van Italië. Als je dus een bepaalde bestemming voor ogen hebt, zit je hier goed.

Voordelige busreizen

Als je budget wat kleiner is, dan kan een busreis ook heel handig zijn. Die zijn vaak een stuk voordeliger en wel heel erg gezellig. Juist onderweg leer je dan de andere mensen vast kennen. Voordelige busreizen kun je boeken via Effeweg.nl. Kijk hier naar de speciale alleenstaande reizen. Het extra voordeel hiervan is dat je geen toeslag hoeft te betalen voor een eenpersoonskamer, iets dat vaak wel van toepassing is voor veel andere reizen. Controleer bij busreizen wel altijd even hoeveel dagen je nog op de plaats van bestemming hebt. Je wilt natuurlijk ook nog een paar dagen rust hebben!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021