Excite

Tips voor een leuk kerstcadeau voor vrouwen

Vrouwen en cadeautjes; het lijkt soms wel een eeuwige strijd. Ze hebben vaak best wel wat in hun hoofd, maar vinden dat je daar zelf maar op moet komen. En als je dat niet lukt, dan is het eigenlijk ook niet goed. Om de stress van het vinden van een leuk kerstcadeau voor vrouwen wat te verminderen, hebben we een aantal tips die ongetwijfeld van pas gaan komen.

Luister goed

Een leuk kerstcadeau voor vrouwen vinden is niet zo moeilijk, als je de hints oppikt die gegeven worden. Waar heeft ze het de laatste tijd veel over? Welke winkels moeten ineens bezocht worden? Het zijn allemaal aanwijzingen die je in de eerste instantie misschien niet opvallen, maar die voor de vrouw in kwestie luid en duidelijk zijn. Maak het jezelf niet te moeilijk en ga gewoon op die aanwijzingen af, dan zit je altijd goed. Je laat dan namelijk zien dat je luistert én je hebt een cadeautje waar ze blij mee is.

Niet te standaard

Als er geen hints gegeven worden, ga dan vooral niet voor een té standaard cadeautje. Een geurtje of lingeriesetje dat jij lekker of mooi vindt, is voor haar niet altijd een echt cadeau. De kans op ruzie is dan ook groot. Kijk liever bijvoorbeeld bij Worldvision.nl voor een Wereldcadeau of geef haar een dagje weg naar een beautysalon. Let wel op zwakke punten; als de vrouw in kwestie vindt dat ze te dik is, stuur haar dan vooral niet op een ontslakkingskuur of iets anders waaruit ze zou kunnen opmaken dat jij het met haar eens bent. Ook dat is namelijk niet bevorderlijk voor de sfeer!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021