Excite

Hoe vind ik een kerstcadeau voor mijn vriendin?

Dat vrouwen kieskeurig zijn, heeft menig man wel eens ondervonden nadat hij vol enthousiasme een kerstcadeau aan zijn vriendin gaf, maar het vervolgens in originele verpakking weer terugkreeg met de opdracht: 'hier, ruil maar in.' Kerstmis is traditiegetrouw dé consumptietijd van het jaar. De meest luxe producten liggen overdadig uitgestald in de etalages die heerlijk zijn opgeleukt met zingende kerstbomen en dansende kerstmannen. Vooral de laatste dagen voor Kerstmis moet iedereen nog snel zijn of haar pakjes in slaan om geen flater te slaan op kerstavond.

Kerstavond: pakjesavond

Zodra kerstavond eindelijk is aangebroken stijgt de spanning zichtbaar. De pakjes liggen prachtig te blinken onder de kerstboom en iedereen geniet van de sing-along versie van the Sound of Music en van een uitgebreid kerstdiner. Vooral de vrouwen zijn benieuwd of hun mannen dit jaar goed hebben geraden wat zij graag willen hebben. Het moment is daar en de pakjes worden uitgepakt. De mannen kijken gespannen toe hoe hun geliefde vrouw het cadeau uitpakt. Ze hopen dat het kerstcadeau voor hun vriendin een goede aankoop is, maar weten meteen dat het mis is, zodra ze in tranen uitbarst.

Hét geschikte kerstcadeau

Het geheim voor hét ultieme cadeau schuilt in het lezen van hints. Wanneer je met je vrouw gaat winkelen, zorg dat je goed oplet waar ze op af loopt. Wanneer ze uitgebreid een product bekijkt en hem dan met een zucht weer terug legt, omdat hij te duur is, dan bestaat er een grote kans dat ze hoopt dat jij als man een paar maanden zult sparen om haar dan vervolgens groots te verrassen. Let ook op andere hints, zoals haar reactie op reclamefoldertjes. Doorzoek desnoods haar internetgeschiedenis om te keken welke items ze online heeft bekeken in de online stores. Bij de mannen gaat de liefde door de maag, maar bij de vrouwen via het kerstcadeau.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021