Excite

Wat is het beste kerstcadeau voor mannen?

Elke man heeft een andere kerstwens. De keuze voor het perfecte kerstcadeau voor mannen is daarom ook groot. De man kan verrast worden met een mooi horloge, een goede wijn of een luxe parfum. Deze cadeaus zijn heel persoonlijk waardoor het lastiger is om de juiste keuze te maken. Daarom is een bon van een parfumerie een goed alternatief.

Lectuur

Een tijdschriftenbon is een ideaal cadeau voor een man. Mannen kunnen zelf kiezen welke lectuur bij hem past. Het aanbod en diversiteit is groot, zoals de Autoweek, Bright, FHM, Computer Idee, Hard Gras, Men's Health, Motoplus, Panorama en anderen.

Avontuurlijk

Wanneer je een man echt wil verrassen, regel dan een avontuurlijke activiteit. Huur bijvoorbeeld de auto van zijn dromen voor een onvergetelijke dag uit. Ook een slipcursus of een bezoek aan de fabriek van zijn favoriete automerk zullen met open armen worden ontvangen. Voor de echte waaghalzen is een vliegles een perfect cadeau. Maar ook andere stoere mannen activiteiten zoals paintballen, snorkelen, waterskiën of kleiduivenschieten maken het feestje compleet.

Romantisch

Voor een meer romantische cadeau kan je een man verrassen met een bezoek aan de sauna met als extra een afsluitend diner. Een andere optie is samen ultiem genieten van een overnachting in een kasteel. Alternatieven zijn een overnachting in een klooster of in een boerenbed. Uiteraard is een luxe hotel ook romantisch.

Alcoholische proeverij

Veel mannen houden wel van een alcoholische versnapering. Verras hem daarom met een champagne- of wijnproeverij. Bij een proeverij wordt aandacht geschonken aan de productie van wijn en het rijpingsproces. Voor biergenieters bestaat de mogelijkheid het mooie café van de Hertog Jan brouwerij te bezoeken en te genieten van de diverse bieren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021