Excite

Een kerstcadeau voor moeder

Kerst is de tijd dat je stilstaat bij de gelukkige dingen des levens, de mensen om je heen, gezelligheid en de tijd waarin je terugblikt op het afgelopen jaar. Niet voor niets willen mensen elkaar dan ook graag kerstcadeaus geven. Bij een blijde gebeurtenis hoort een leuk cadeau om het een feestelijk tintje te geven. Ook je moeder mag tijdens kerst wel eens extra in het zonnetje worden gezet. Zij vormt tenslotte de spil van het gezin en is vaak degene die het initiatief neemt voor het kerstdiner. Koop daarom een kerstcadeau voor je moeder.

Maak je moeder blij

Natuurlijk zal je moeder zeggen dat ze geen cadeau hoeft en dat ze alleen al blij is met jou aanwezigheid tijdens een van beide kerstdagen. Desondanks blijft het toch leuk om haar met een kleinigheidje te verrassen. Er zijn verschillende opties voor cadeaus en vooral rond kerst zijn vele luxeproducten extra mooi verpakt.

Lekker ruiken met parfum

Een lekker geurtje is een van de meest gegeven kerstcadeaus. En dan hebben we het natuurlijk over de speciale geurtjes. Het liefst de geurtjes die in limited editions verkrijgbaar zijn om het extra speciaal te maken. Geef je moeder dus niet een parfum cadeau die je op vakantie in een souvenirwinkel hebt gevonden, maar verwen haar met echte klassiekers zoals Chanel no.5 of J'adore van Dior.

Leesvoer

Houdt je moeder er van om heerlijk op de bank te zitten met een goed boek, kijk dan eens goed in haar boekenkast om te zien welk genre haar het meest aanspreekt. Dit maakt het voor jou makkelijker om het juiste boek voor haar uit te kiezen. Mocht je er toch niet uitkomen, vraag dan gerust advies aan de boekhandelaar bij jou in de buurt. Vaak weet diegene wel welke boeken momenteel het meest populair zijn of welke boeken binnen een bepaald genre tot de top behoren.

Dagje uit

Natuurlijk kun je je moeder iets leuks geven, maar het allerliefst zal ze natuurlijk eens een dagje met je door willen brengen. Organiseer dus eens een tripje met jullie tweeën zodat jullie weer eens gezellig tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Ga eens een dagje met haar naar een spa of neem haar mee op een citytrip.

Al met al zal je moeder met alles blij zijn en dan alleen al om het feit dat je je best doet om haar blij te maken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020