Excite

Het kapsel in 2011 voor mannen: kort, retro en Armani-baardjes zijn weer in

We willen er als man in alle omstandigheden goed uitzien. Ons kapsel is daarbij belangrijk. Wat zijn de kapsel trends 2011 voor mannen?

Hanenkam a la David Backham is verleden tijd

De Nederlandse man volgt de haarmode op de voet. Hij toont dan ook heel wat belangstelling voor de nieuwe kapseltrends. Bij het zien van het kapsel in 2011 voor mannen is alvast een ding duidelijk. De hanenkam a la David Backham is definitief verleden tijd.

Kort en retro is terug

Mannen die de haarmode op de voet volgen, dragen deze zomer hun haar kort. De fifties spelen duidelijk een hoofdrol. Het kapsel 2011 voor mannen heeft een strakke zijscheiding en een opvallend glanzende structuur.

The Long Seventies Look

De nieuwe mannentrend wordt zeker ook 'The Long Seventies Look'. Hier valt de lengte van het haar tot tussen kin en schouders, waardoor  ons haar een opvallend 'levendige' look krijgt. Jim Morrison en Mick Jagger zijn de boegbeelden.

Mannen vragen kapsels met weinig onderhoud

Toont de moderne man meer en meer aandacht voor zijn kapsel, dan heeft hij meestal oog voor onderhoudsvriendelijke kapsels. Het kapsel in 2011 voor mannen heeft een opvallend korte zij- en achterkant. De juiste styling en aangepaste producten houdt de snit steeds up-to-date en dit met zo weinig mogelijk onderhoud. De voorkeur gaat naar stylingproducten op basis van crème. Deze zorgen voor voldoende stevigheid en een zachte en natuurlijke glans, zonder plakkerig of hard aan te voelen.

Haarkleuring en baardjes

Daar waar tot voor kort mannen met een haarkleuring nog argwanend werden bekeken, wordt deze trend nu geaccepteerd. Willen onze haren  een ander kleurtje geven, dan houden we het liefst naturel. Baarden en snorren a la Gucci en Armani zijn ook weer helemaal in.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021