Excite

Een milieuvriendelijk kadootje voor een goede vriendin

Niet iedereen is hetzelfde. Dus ook niet iedereen wil dezelfde cadeaus voor zijn verjaardag. Geeft je vriendin veel om de natuur en de wijde wereld? Dan kun je voor iets gaan dat goed is voor de natuur en geen extra plek in huis in neemt. Het is bovendien ook nog eens origineel om een milieuvriendelijk kadootje voor een goede vriendin uit te zoeken.

Adopteren voor een betere wereld

Tegenwoordig is het hip om dingen te adopteren. Waarom niet een boom? Of een kip? Door een appelboom of een kip te adopteren draag je bij aan een betere wereld en bovendien geeft het een goed gevoel om een dier een goed leven te geven. De appelboom en de kip blijven waar ze zijn: in de boomgaard en bij de pluimveehouder. Je hoeft er dus niet zelf voor te zorgen. Dus zelfs wanneer je vriendin op 4 hoog woont en geen balkon heeft, kun je haar een 'kip- of boomadoptie' kado doen. Ondertussen kan ze uiteraard wel fijn genieten van de eieren en de appels als 'bedankje' voor het adopteren. Een echte win-win situatie dus.

Adopteer een appelboom

Wanneer je een appelboom adopteert, krijg je een adoptiecertificaat, toegang tot de online filmpjes op de site adopteereenappelboom.nl. Ook mag je naar de plukdagen en krijg je een grote oogsttas voor alle sappige appeltjes. Je kunt kiezen uit een boomadoptie op vier verschillende 4 boomgaarden of een plukadoptie op de zeven boomgaarden die meedoen.

Boomadoptie

De boomadoptie kost €39,50 en je krijgt een jaar lang je eigen boom met naambordje. Je mag twee keer per jaar op bezoek in de boomgaard. Alle appels die de boom dat jaar draagt, zijn voor jou.

Plukadoptie

Je kunt ook kiezen voor de plukadoptie van €22,50. Dan krijg je een boom toegewezen in het zelfplukperceel van de boomgaard. Je mag dan één keer jaar op bezoek in de boomgaard. In de herfst mag je 5 kilo appels plukken.

Adopteer een kip

Is je vriendin geen liefhebber van appels en geef je liever wat anders? Adopteer dan een kip op adopteereenkip.nl. Wanneer je een kip adopteert, krijg je 6 of 12 keer per jaar biologische eitjes die op te halen zijn bij de deelnemende winkels. Deze winkels staan op de website van Adopteer een Kip. Daarnaast mag je één keer per jaar je kippetje opzoeken en haar bedanken voor de fijne eitjes.

Je kunt een kip adopteren voor € 24,50 per jaar. Dan krijg je dus 6 keer per jaar een doosje van 6 eieren. De andere optie is die van € 34,50. Dan krijg je 12 doosjes per jaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020