Excite

Kadobonnen: ook leuk om zelf te maken

Hoe vaak komt het niet voor dat je iemand graag blij wilt maken met een cadeau, maar niet precies weet wat diegene nou het meest blij zou maken? Een kadobon is dan de uitkomst. Weet je niet precies wat voor geur je collega lekker vindt, of van wat voor soort boeken je buurvrouw houdt, dan geef je gewoon een bon. Dat staat altijd leuker dan geld, en je weet zeker dat je geen miskoop doet.

Zelf maken

Nog leuker dan een kant en klare kadobon bij de winkel halen, is een kadobon zelf maken! Dat hoeft helemaal niet zoveel werk te zijn. En ook voor de minder creatievelingen onder ons, iedereen kan het! Ben je een beetje creatief met Word, Paint of Photoshop? Dan kun je al snel een leuke bon in elkaar zetten. Geef de achtergrond van het papier een leuk kleurtje, gebruik een toepasselijke afbeelding en een leuk lettertype en klaar ben je. Het mooist is dan om de kadobon bij een copyshop te laten printen op stevig en een beetje glanzend papier. Op prijsprinter.nl kun je je bon online versturen, laten printen en thuis laten bezorgen. Zonder de deur uit te hoeven heb je een professioneel ogende kadobon in handen!

Ontwerpen met behulp van website

Naast zelf knutselen in Word of Paint is het ook mogelijk om via een website een leuke kadobon in elkaar te zetten. Op poobies.nl staan allerlei leuke ontwerpen en afbeeldingen al voor je klaar. Je hoeft alleen nog maar te kiezen wat je het leukste vindt, en bestellen maar! Of kijk eens op geefeentegoedbon.nl.

Genoeg mogelijkheden om bijzondere kadobonnen zelf te maken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020