Excite

Een kado voor je vriendje kopen? Een paar goede tips!

Het belangrijkste is om te realiseren dat je iets voor een man koopt. Dus laat dat badschuim of handdoekenset achterwege en koop iets waar je man echt blij van wordt. Je vriendje moet drie dingen aan het kado kunnen zien.

  1. Je moet er aandacht aan besteed hebben. Geen last minute koopjes!
  2. Je vriend moet er ook echt iets aan hebben. Dus geen kadootjes die rechtstreeks de kast in gaan en er daarna nooit meer uitkomen!
  3. Hij moet er mee kunnen pronken bij zijn vrienden!

Koop iets voor jezelf!

Het beste kado voor je vriendje is toch altijd jezelf! Trek nieuwe lingerie aan. Maak je mooi op. Doe zijn favoriete geurtje op en maak hem gek. Dit is iets waar een man zeker iets aan heeft en dit zullen zijn vrienden ook zeker waarderen! Dit is niet duur en het zal de relatie ook goed doen en de band versterken. Zo sla je twee vliegen in een klap.

Gadgets!

Mannen zijn gek op gadgets. Het maakt niet uit wat het is. Als het maar technisch is en cool. Een tablet is überhip tegenwoordig. Een spelcomputer doet ook wonderen. Dit zijn kadootjes die hij altijd kan gebruiken. Nadeel is dat het dure aankopen zijn en dat hij geen oog meer voor je heeft als hij heel de dag aan het gamen is of met de tablet in de weer is. Kijk dus uit! Het kan voor jou verkeerd uitpakken.

Doe een city trip!

Een weekend Parijs, Barcelona of Londen is nooit verkeerd. Wat meer 'quality time' samen doet jullie allebei goed. Haal het niet in je hoofd om alle musea af te strompelen en alle monumenten te bezichtigen. Mannen staan daar niet op te wachten. Lekker eten en drinken en heerlijk relaxed op terrasjes zitten zal hij beter waarderen.

Koop iets wat hij dagelijks gebruikt!

Een horloge, een scheerapparaat dat aan vervanging toe is of een nieuw geurtje. Dit zijn kadootjes die hij dagelijks gebruikt. Elke dag zal hij aan jou denken als hij moet kijken hoe laat het is of als hij in de spiegel kijkt terwijl hij zijn scheerapparaat gebruikt.

Denk dus goed na wat je voor je vriendje koopt. Hou er altijd rekening mee dat wat je voor je vriendje koopt ook indirect effect heeft op jou. Probeer samen wat te ondernemen. Hierdoor zal het vuur in hem weer branden en uiteindelijk die van jou ook. Laat hem aan jou denken. Duur hoeft niet altijd goed te zijn, maar goedkoop kan weer kwetsend zijn. Maak er wat moois van en geef er je eigen draai aan! Cliché is verkeerd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018