Excite

Een leuk kado voor je vriendin

Vergeet je af en toe je vriendin wat extra aandacht te geven, omdat jullie allebei te druk zijn met werk? Krijg je vaak van haar te horen dat jullie relatie een sleur is geworden, omdat je nooit meer romantische verrassingen voor haar hebt? Denkt ze erover om bij je weg te gaan, omdat ze meer spanning zoekt? Red dan je relatie en koop eens een leuk kado voor je vriendin waardoor ze zich weer het stralende middelpunt voelt.

Kleine verrassingen

Ondanks dat veel vrouwen kieskeurig zijn, kun je haar al vaak met de kleinste dingen blij maken. Het gaat erom dat dat ze kan zien dat je moeite hebt gestoken in het zoeken en vinden van een kado. Zo zal ze minder blij zijn met een douchegelpakket, maar juist helemaal in haar element zijn met een zelf samengesteld mandje met zeepjes en shampoo. Doe er een paar bonbons zijn en ze wordt geheid gelukkig.

Dinertje bij kaarslicht

Iets waar je haar altijd gelukkig mee maakt en vaak ook succes heeft is een romantisch dinertje bij kaarslicht. Neem haar eens mee naar een knus restaurantje waar je heerlijk in een hoekje met z'n tweeën kan genieten van een lekker diner. Zorg er voor dat je haar niet meeneemt naar een vreetschuur of een all-you-can-eat-buffet. Als er iets kan zorgen voor een teleurstelling is het wel iets dergelijks.

Paardrijden op het strand

Zijn zowel jij als je vriendin niet allergisch en bang voor paarden, neem haar dan eens mee uit rijden op het strand. Samen galopperen door de zee terwijl de golven over het strand rollen, zorgt voor een heerlijk gevoel van vrijheid. In tijden van stress is het even heel fijn om samen met je vriendin de zeewind in je gezicht te voelen.

Kortom, koop een leuk cadeau voor je vriendin en maak haar dag weer goed.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021