Excite

Een leuk kado voor papa

Wil je je vader eens flink in het zonnetje zetten of is hij binnenkort jarig? Verras hem dan eens met een stoer en mannelijk cadeau. Ook al is je vader misschien niet meer een jonge vlotte vent van rond de 30, iedere man heeft wel zo z'n wensen en dromen. Wanneer je vader geen specifiek verlanglijstje heeft, kun je helemaal losgaan met een leuk kado voor papa.

Parachutesprong

Is je vader een echte durfal? Verras hem dan met een unieke belevenis door hem uit een vliegtuig te laten springen, bungelend aan een parachute. Na een korte cursus kan hij op enkele kilometers hoogte het vliegtuig uitspringen. Van beneden kan jij hem toejuichen. Parachutespringen kan overal in Nederland, dus ook bij jou in de buurt zal er zeker een instelling zitten waar jij de springcursus kan boeken.

Racen op Zandvoort

Bijna alle mannen houden van snelle auto's. Een zeer origineel cadeau is dan ook een dagje racen op het circuit in Zandvoort. Bij een dagje racen kan je kiezen uit verschillende arrangementen. Zo kun je meerijden met een professionele coureur, maar kun je ook zelf allerlei auto's uittesten. Is je vader helemaal gek van zijn eigen auto, dan kan hij zelfs met zijn eigen voertuig het circuit onveilig maken.

Kookles

Kijkt je vader dagelijks naar de afleveringen van Masterchef, laat hem dan eens meedraaien in een heuse restaurantkeuken. Na een dagje kookles van een echte chef-kok, kan hij voor jullie een prachtmaaltijd in elkaar draaien. Uiteraard moet dit wel onder tijdsdruk gebeuren, om de ervaring realistischer te maken. Niet alleen wordt je vader misschien zo een keukenprins, hij kan jullie ook eens verwennen met een lekker maaltje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020