Excite

Niet bij de jarige in de buurt? Nu kun je je kado opsturen!

Kun je niet aanwezig zijn bij de verjaardag van je zus, broer, moeder, vader, oma of opa, maar wil je hem of haar wel verrassen met iets bijzonders? Laat dan eens een cadeau per post bezorgen. Niets is leuker dan de deur open te moeten doen voor een bezorger met een groot verpakt pakket in zijn of haar handen.

Webwinkel

Er bestaan vele webwinkels waar je cadeaus voor hem of haar kunt bestellen. Vaak zijn deze cadeaus per categorie ingedeeld, zoals cadeaus speciaal voor mannen of vrouwen. Daarnaast zijn ze ook per gelegenheid ingedeeld. Zo heb je cadeaus speciaal voor Vader- of Moederdag, kerstcadeaus of valentijnsgeschenken.

Eigen postservice

Nadat je hét perfecte cadeau hebt uitgekozen, kun je deze via de site laten inpakken en versturen per post. De verzendkosten zitten al bij het totaalbedrag meegerekend en het gaat vaak maar om een paar euro's. Vaak wanneer je een cadeau voor een bepaald tijdstip besteld, is het de volgende dag al in huis. Zorg dus dat je wel op tijd bent met het plaatsen van de bestelling, want je wil natuurlijk niet dat je cadeau een dag te laat arriveert.

Verpakkingsservice

De webwinkels zijn niet alleen ideaal in het leveren van cadeaus per post. Je kan zelfs je pakpapier selecteren. Houd de jarige van bloemetjes en felle kleuren, kies dan een leuk roze papiertje met een grote glitterstrik. Koop je het cadeau voor een man, dan kan je gaan voor strak en zwart. Denk eens aan zwart pakpapier met een grijze strik. Minimalistisch en toch feestelijk.

Laat weten dat je aan ze denkt

Door je kado te laten opsturen, ondanks je afwezigheid, laat je weten dat je aan het feestvarken denkt en hem of haar niet bent vergeten. Zo draag je toch nog een steentje bij aan het grote feest en maak je het een onvergetelijke dat voor de jarige.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020