Excite

Een kado voor een meisje dat 17 jaar wordt

Een kado voor een meisje dat 17 jaar wordt is niet zo moeilijk. De meeste meisjes van die leeftijd houden van dingen voor hun kamer en make-up.

Sieraden

De meeste meisjes van 17 houden van sieraden. Je kunt dan denken aan oorbellen, kettingen en ringen. Deze zijn bij de meeste meisjes van 17 wel in trek. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld zilveren oorbellen geven, maar dat hoeft niet. Sieradenwinkels als Six en Claire's hebben betaalbare sieraden die aansluiten op de trends van nu.

Make-up

Of maak een mandje met make-up. Doe daar bijvoorbeeld nagellak, een oogschaduw, een oogpotlood en een blush in. Ook kun je er bijvoorbeeld een lekkere badschuim in doen. Er zijn genoeg goedkopere merken zoals Catrice en Essence die van prima kwaliteit zijn. Deze zijn te koop bij de winkels van Kruidvat en Trekpleister.

Hobby

Heeft de jarige job een hobby zoals bijvoorbeeld paardrijden? Dan kun je denken aan bijvoorbeeld een (deel van) rijbroek of een zweep. Als de hobby tekenen is, kun je bijvoorbeeld een mooie set aquarelpotloden geven.

Iets voor de kamer

Veel meiden van 17 zijn volop bezig met het leuk maken van hun kamer. Hier kun je prima op inspelen als je een cadeau zoekt. Denk aan leuke kussens in de stijl van de kamer, fotolijstjes voor alle foto's met haar vriendinnen. Ook kun je bijvoorbeeld kaarsen, een lampje of een theeservies geven.

Telefoonhoesje

Een telefoonhoesje valt meestal ook wel in de smaak. Bovendien beschermt het je mobiel ook nog eens. Hoesjes zijn vaak te vinden op de wekelijkse markt. Hier zijn ze doorgaans ook onder de 10 euro. Het is bij het kopen van een telefoonhoesje wel erg handig als je weet wat voor mobiel de jarige heeft. Van bijvoorbeeld de Blackberry zijn al heel wat varianten op de markt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021