Excite

Koop kaartjes voor een concert van Marco Borsato

In het afgelopen decennia is Marco Borsato uitgegroeid tot één van de grootste sterren in Nederland. Zijn hits worden door jong en oud meegezongen en elk nummer dat de vrolijke zanger uitbrengt, wordt steevast hoog genoteerd. Nu is een cd draaien al leuk, maar een concert bijwonen is natuurlijk nog veel leuker. Koop daarom kaartjes voor een concert van Marco Borsato en beleef een avond om nooit te vergeten.

Online kaartjes kopen

Het is het makkelijkst om kaartjes voor een concert van Marco Borsato online te kopen. Via zijn eigen website, Borsato.nl, kun je allereerst lezen wanneer er weer concerten kopen. Daar kun je natuurlijk ook kaartjes bestellen. Ook zijn er nog andere plaatsen waar je kaartjes voor de concerten van Marco kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan Onlineticketshop.nl of Livenation.nl. Let wel op: veel websites vragen om een bepaalde fee, waardoor de kaartjes zo nog een paar euro duurder kunnen worden. Het beste kun je kijken naar een aanbieder die één keer administratiekosten rekent en dan vervolgens met meerdere mensen tegelijk bestellen.

Kaartjes winnen

Concertkaartjes zijn tegenwoordig best duur, zeker als het gaat om de kaartjes van een grote ster als Marco Borsato. Wil je goedkoop aan een kaartje kopen, dan is het ook altijd het overwegen waard om gewoon met heel veel wedstrijden mee te doen. Veel radiozenders geven kaartjes weg voor concerten en ook websites hebben vaak aanbiedingen. De kans dat je wint is misschien niet zo heel groot, maar niet geschoten is natuurlijk altijd al mis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020