Excite

Jessie J. nog niet verliefd op vriend

  • © Getty Images
Zangeres Jessie J. is al een poosje aan het daten met haar nieuwe vriend Luke James. Het kwam dan ook als een verrassing dat ze in een interview vertelde nog niet echt verliefd op hem te zijn. De 26-jarige zangeres vertelt dat ze nog leert om helemaal op te gaan in haar gevoelens.

Als haar tijdens het interview gevraagd wordt of ze verliefd is, zegt ze daarom ook dat ze eraan werkt om verliefd te worden. "Dat is de waarheid. Ik wil niet gemeen klinken. Maar ik ben niet verliefd... nog niet. Ik ben aan het leren om verliefd te worden." Als haar vervolgens gevraagd wordt naar wat er nodig is om verliefd te worden, dan vertelt ze dat ze iemand nodig heeft die gek met haar kan doen.

"Verliefd zijn is jezelf zijn alsof je alleen bent, maar dan met diegene erbij." Ze heeft overigens wel het idee dat Luke James voor haar de ware kan zijn. Ze is bijna 27 en geeft aan dat ze iedereen die ze nu een deel van zichzelf geeft de kans geeft om het voor eeuwig te laten duren. Bovendien vindt ze hem wel geweldig.

In de toekomst wil ze in ieder geval zeker trouwen en kinderen krijgen. Daarnaast wil ze graag huizen kopen voor haar familie, heeft ze haar oog laten vallen op vrijwilligerswerk en zou ze graag nog eens een boek schrijven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021