Excite

Je droomdag met een mooie trouwjurk

Er zijn trouwjurken in alle soorten en maten. Hierdoor kan de zoektocht naar de geschikte jurk erg lastig zijn: er is immers zoveel om uit te kiezen. Het beste is om goed uit te zoeken wat je mooi vindt. Bepaal wat voor een kleur en model de jurk hoort te krijgen. Kijk bijvoorbeeld in tijdschriften met bruidsmode of ga verschillende winkels af. Als je echt een trouwjurk wilt gaan kopen, neem dan iemand mee die je een handje kan helpen, zoals bijvoorbeeld een goede vriendin of familielid.

Het is ook mogelijk om je trouwjurk te laten ontwerpen. Er zijn verschillende ontwerpers die een unieke jurk kunnen maken. Ze zullen luisteren naar je wensen en vervolgens een mooie jurk maken. Wie weet ken je wel iemand die heel goed is in het maken van jurken. Bij veel bruidszaken kun je patronen krijgen voor een bruidsjurk en de juiste stof kopen. Een unieke jurk kun je dus ook door een goede bekende laten maken.

Een mooie trouwjurk is voor iedereen een andere jurk. Het is afhankelijk van je lichaam en je persoonlijke voorkeuren. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt in de jurk en dat alle ogen op jou zijn gericht. Succes met je zoektocht!

Afbeelding: Flickr account wonderlane

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021