Excite

Je bruiloft: de mooiste dag van je leven

En dan is het zover. Je hebt besloten om te gaan trouwen. En of je nu een bescheiden feestje houdt of een compleet kasteel af wilt huren, je zult veel moeten regelen voor je bruiloft.

Begin daarom op tijd met het maken van reserveringen, het bellen van mensen, enzovoorts. Als je bijvoorbeeld een geschikte locatie hebt gevonden, is het verstandig direct een reservering te maken. Veel trouwlocaties zijn al ver vooruit volgeboekt. Dat voorkomt dus al teleurstelling, of dat je noodgedwongen toch op zoek moet naar een andere locatie. Ook het uitzoeken van je trouwkleding kun je het beste tijdig doen. Op sommige jurken kan een levertijd zitten. Helemaal als je een jurk laat ontwerpen.

Maak een duidelijke gastenlijst, geef daarop aan welke gasten de hele dag je bruiloft bijwonen en welke mensen er ’s avonds welkom zijn. Zorg eventueel dat er onderdak beschikbaar is voor de mensen die van ver komen. Zorg ook dat er een duidelijke routebeschrijving voorhanden is, zo voorkom je dat mensen te laat arriveren.

Vergeet van de mooiste dag van je leven geen foto’s te laten maken. Hiervoor kun je een fotograaf inhuren die gespecialiseerd is in het maken van trouwfoto’s. Heb je een wat beperkter budget dan kun je vrienden of kennissen vragen of ze foto’s en eventueel filmopnames willen maken. Hetzelfde geldt voor een trouw auto, bij een beperkt budget is er vaak wel een familielid die zijn of haar auto een dag wil afstaan om te fungeren als trouwauto.

Afbeelding: Flickr account jurvetson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021