Excite

Jaloerse man zamelt geld in om vriendin achterna te gaan

  • © Getty Images
De 25-jarige Amerikaan Azel Prather Jr. was bang dat zijn 22-jarige vriendin Marissa vreemd zou gaan tijdens haar 'Springbreak' in Miami. Geld om zelf mee te gaan had hij echter niet. Daarom besloot hij een GoFundMe-pagina aan te maken en geld in te zamelen om 'zijn relatie te redden'. En ondanks het feit dat hij aangeeft dat ze al anderhalf jaar samen zijn en dat het eigenlijk perfect gaat, besloten genoeg mensen geld te doneren, waardoor hij zijn vriendin inderdaad achterna kon reizen.

Volgens Azel maakte hij zich niet zo zeer druk over wat zijn vriendin zou uitspoken, maar vond hij wel dat ze niet zonder begeleiding naar Miami kon gaan. Daar zou het de stad niet naar zijn. Ze hebben - volgens Azel - echt iets speciaals en dat wil hij niet laten verpesten door wat zon en strand. Omdat hij slaapt waar zij slaapt en eet wat zij eet, heeft hij alleen maar geld nodig voor een vlucht heen en terug. Tijdens zijn verblijf zal hij dan al haar activiteiten scherp in de gaten houden.

In de eerste instantie leek het niet zo hard te gaan met de donaties, maar Azel had al aangegeven dat hij niet op zou geven voor zijn vriendin weer terug in Maryland was, waar de twee wonen. Toen zijn verhaal echter werd opgepikt door The Washington Post ging het ineens een stuk harder. Waarschijnlijk voelden mensen toch iets voor de situatie van Azel. Hij gaf ook aan dat zijn vriendin twee keer iets in haar badpak op Instagram gepost had en daar meer dan 200 likes op kreeg. Dat vond hij behoorlijk zwaar/

Inmiddels heeft Azel in ieder geval wel net wat meer dan 345 dollar in weten te zamelen om naar het zuiden te vliegen. Hij heeft zijn ticket inmiddels op Instagram gepost, samen met een foto van de twee tortelduifjes die weer samen zijn. En of het nu écht een noodkreet was, of dat het uiteindelijk een hele slimme actie was om een gratis ticket naar Miami te regelen, dat is niet helemaal duidelijk. Gewerkt heeft het in ieder geval wel!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021