Excite

Eenvoudig internationaal daten via internet

Voor internationaal daten hoef je niet de hele wereld over te reizen. Je kunt je gewoon inschrijven op websites die gespecialiseerd zijn in internationaal daten. Je kunt dan op een heel vrijblijvende manier kennis maken met andere mensen uit andere landen en wie weet klikt het met iemand. Een ontmoeting is dan een vervolgstap maar voor het zover is, zullen we je eerst een aantal adresjes geven waar je je in kunt schrijven om je droomprins(es) te vinden.

Internationale Cupido

Een van de meeste bekende websites op het gebied van internationaal daten is InternationalCupid.com. Die website heeft een bestand met duizenden leden en het hele netwerk telt zelfs meer dan 20 miljoen mensen. Als je je via deze site inschrijft, dan staan verschillende functionaliteiten tot je beschikking. Denk bijvoorbeeld aan chat, e-mail, video en instant messaging. Mensen uit de hele wereld schrijven zich in op deze site. Het maakt niet uit of je uit Europa, Azië, Afrika of Amerika komt. Als je goed kijkt, kun je via deze site ook weer specifiek naar bepaalde nationaliteiten of 'typen' mensen zoeken. Denk aan christelijke mensen, alleenstaande ouders of mensen in het leger.

Vrienden of meer?

Als je open staat voor een nieuwe liefde, maar ook voor nieuwe vrienden, dan schrijf je je in op Friendfinder.com. Die website is ook internationaal georiënteerd. Je kunt berichtjes sturen, maar ook direct een één-op-één gesprek voeren via de webcamchat. Hoewel dat spannend is, is het ook wel aan te raden. Juist met grote afstanden is het belangrijk dat je zeker weet dat degene die aan de andere kant van de lijn zit ook daadwerkelijk is wie je denkt!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020