Excite

IJs van moedermelk: puur natuur

Het Baby Gaga-ijs zal gemaakt worden van 75% moedermelk, die van uitgebreid medisch getest is. Behalve moedermelk zal er ook een flinke scheut alcohol in gaan. Niet alleen de naam van het ijs verwijst naar de controversiële popster, het ijs zal ook nog eens geserveerd worden door een Lady Gaga look-a-like.

De bedenker van het ietwat bizarre nagerecht is Matt O'Connor, eigenaar van het restaurant in Londen dat het ijsje op de kaart heeft staan. “Het is het meest natuurlijke product in de wereld,” zegt O’Connor. “Als het goed genoeg is voor mijn jongens, dan is het ook goed genoeg voor ijs.” Daar voegt hij aan toe dat het puur organisch is en ‘natuurlijk scharrelijs’ is.

Dus plaatste O’Connor een advertentie op internet waarin hij vroeg vrouwen hun moedermelk te doneren. Er reageerden vijftien vrouwen, waaronder de vijfendertigjarige Victoria Hiley. Zij wil mensen enthousiast maken voor het ijs en vrouwen laten ontdekken hoe lekker moedermelk is. Zo hoopt ze dat meer moeders borstvoeding zullen geven. De vrouwen die doneren hoeven dat niet voor niks te doen. Zij krijgen 17 euro, voor elke ons die ze doneren.

O’Connor en Hiley zijn allebei overtuigd van het succes van het ijs. “De afgelopen honderd jaar heeft niemand iets spannends gedaan met ijs,” volgens O’Connor. Wil je het ijsje zelf eens proberen? Goedkoop is het niet. Het ijsje zal 14 pond kosten en dat is omgerekend zo’n 16 euro.

Maar wat Lady Gaga nu met ijs van moedermelk te maken heeft?

Afbeelding: Flickr, gebruiker Ola

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021