Excite

Iemand jarig? Geef een lidmaatschap op de dierentuin cadeau!

Een geschikt cadeau vinden voor een vriend of vriendin is niet altijd gemakkelijk. Kost het je doorgaans veel moeite? Dan kan een lidmaatschap op een dierentuin uitkomst bieden. Het is geschikt voor jong en oud, voor één persoon of een heel gezin en is een toegankelijk en gewaardeerd cadeau.

Voordelen

Er zijn een aantal dierentuinen in Nederland die een dergelijk lidmaatschap hebben en waarmee je kan genieten van allerlei voordelen, zoals gratis toegang tot het dierenpark, korting op andere dierentuinen en betrokkenheid bij bepaalde acties en evenementen. Om een idee te krijgen wat er zoal wordt aangeboden, zetten we hier drie dierentuinen met hun abonnementen voor je op een rij.

Artis Amsterdam

We beginnen met Artis. Het 175 jaar oude dierenstadspark in Amsterdam is zeer geliefd bij de Amsterdammers en is al een oudje vergeleken met de andere dierentuinen in Nederland en is midden in de stad gelegen. Artis heeft drie persoonsgebonden abonnementen, het abonnement van 50,95 euro is voor jongeren in de leeftijd van 3 tot en met 17 jaar. Vanaf 18 jaar tot en met 64 jaar kost het 75,95 euro en voor mensen boven de 65 jaar kost het weer iets minder, namelijk 57,95 euro. Voor deze prijzen krijgt iedereen onder andere het hele jaar onbeperkt toegang tot Artis, 25 procent korting op maximaal 4 extra toegangskaarten, 50 procent korting op Diergaarde Blijdorp, Burgers’ Zoo en Dierenpark Emmen, gratis het tijdschrift van Artis, en korting op de toegang van Artis-lezingen en korting op parkeren bij Artis.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp, de laatste jaren vooral bekend als sponsor van Feyenoord en de aanstekelijke commercial met ambassadeur Giovanni van Bronckhorst en olifantje Olli, heeft een uitgebreider aanbod dan Artis. Daar variëren de prijzen van 60 euro voor een kinderabonnement voor de leeftijd 3 tot en met 12 jaar tot 189 euro voor een gezinsabonnement. Voor dezelfde prijs heb je ook een grootouderabonnement. Een persoonlijk abonnement kan ook, die is 75 euro. Voor de jaarabonnementen krijg je onder andere onbeperkt toegang tot Diergaarde Blijdorp, 50 procent korting op andere dierentuinen, korting op verschillende attracties onder andere in Rotterdam, toegang tot speciale zomeravonden, korting op Blijdorp-arrangementen zoals bijvoorbeeld verjaardagspartijtjes. Ook kan je met dit abonnement voordelig parkeren bij de dierentuin.

Burgers Zoo Arnhem

In de bosrijke omgeving van Arnhem ligt het 100 jaar oude Burgers Zoo, dat bekend staat om zijn vernieuwingen op het gebied van bezoekersbelevingen en de natuurlijke dierenverblijven. Burgers Zoo heeft het meest uitgebreide aanbod aan abonnementen. Hier variëren de prijzen van 46 euro voor een kinderabonnement in de leeftijd tot elf jaar tot zelfs 236 euro voor het hele gezin. De dierentuin in Arnhem maakt daarbij onderscheid tussen 1-ouder gezinnen en 2-ouder gezinnen plus een variatie aan bijbehorende kinderen. De abonnementhouder krijgt hiervoor onder andere gratis toegang tot lezingen en evenementen zoals zomer- en winteravonden, gratis de twee tijdschriften van de dierentuin voor volwassenen en kinderen, 25 procent korting op het Openlucht Museum en 50 procent korting op Artis, Dierenpark Emmen en Diergaarde Blijdorp.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021