Excite

Leuke ideeën voor Valentijnsdag

Ieder jaar is het weer een opgave om iets leuks te verzinnen voor je geliefde op Valentijnsdag. Met een doos chocola, een bos bloemen of een setje manchetknopen kom je niet meer weg tegenwoordig. We zetten een aantal leuke en inspirerende ideeën om Valentijnsdag dit jaar echt onvergetelijk te maken voor je op een rij.

Doe iets speciaals voor Valentijnsdag

Wat ideeën verzinnen voor Valentijnsdag zo moeilijk maakt, is dat het iets persoonlijks en iets voor jullie tweeën moet zijn.

Met je Valentijn op budget

Het is vaak al genoeg om te laten zien dat je hebt onthouden dat het Valentijnsdag is. Een kaartje sturen is misschien wat klassiek, maar tegenwoordig kun je voor allerlei activiteiten waardebonnen aanschaffen die je met hetzelfde gemak tussen een Valentijnskaart schuift. Een etentje thuis of een gezellige filmavond zijn ook leuke en goedkope manieren om quality time door te brengen met z'n tweetjes. Kies bijvoorbeeld voor een speciaal thema, zoals een vakantieland waar jullie graag nog een keer heen willen.

Weekendje weg voor Valentijn

Valentijnsdag is voor veel mensen ook een reden om er met hun relatie op uit te trekken. Kies dan niet voor iets waar jullie anders ook heen zouden, maar blijf in het Valentijn thema. Ga bijvoorbeeld naar Parijs of hou het dichterbij huis en ga voor een overnachting in een kasteel of een sauna-arrangement zodat jullie lekker veel tijd voor elkaar hebben.

Cadeaus

Cadeautjes voor de Valentijn zijn een oplossing voor mensen die niet veel tijd hebben. Het belangrijkste advies is om niet te vervallen in clichés als een koffiemok met hartjes of de gebruikelijke chocola. Houd het persoonlijk: boeken en cd's waar je partner het over heeft gehad, of spannende cadeautjes voor tussen de lakens om op deze romantische dag extra te genieten van elkaar.

Valentijn: je komt er niet onderuit!

Met deze tips moet het lukken om ook dit jaar weer leuke ideeën voor Valentijnsdag op te doen. Weg met die cliché geschenken! Wees creatief en bedenk wat er binnen je mogelijkheden ligt, waar hebben jullie het over gehad? Wat past bij jullie relatie? En bedenk je: het gebaar is belangrijker dan het uiteindelijke geschenk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021