Excite

De leukste ideeën voor valentijn

Het nieuwe jaar is weer van start en dat kan maar één ding betekenen: het duurt niet lang meer of het is weer Valentijnsdag. De dag bij uitstek om je geliefde te verrassen! Of de dag waarop je samen met je geliefde iets romantisch gaat ondernemen. Hoe ga je dat eigenlijk doen je geliefde verrassen? En welke romantische dingen kunnen jullie samen ondernemen? Lees de tips hieronder en doe leuke ideeën op voor Valentijn.

Bereid een romantisch verrassingsdiner voor

Veel stelletjes gaan met Valentijnsdag gezellig samen uit eten. Dit is natuurlijk een leuke en romantische manier om de avond van Valentijnsdag samen door te brengen. Er zijn wel betere ideeën om Valentijn te vieren met je geliefde. Wat dacht je van een zelfgemaakt diner bij jullie thuis? Dit diner bereid je natuurlijk in het geheim voor. Decoreer de tafel met kaarsjes, hartjes en mooie rode rozen. Serveer de gerechten die je hebt gemaakt in hartvorm. Een lekkere fles wijn mag uiteraard niet ontbreken bij je romantische diner.

Plan een geheel door jou verzorgde dag weg

Het leukste idee van de vele ideeën om Valentijn te beginnen: je geliefde verrassen met een heerlijk ontbijtje. En wat is er nu leuker dan tijdens dat ontbijtje van je geliefde te horen dat je samen een dagje weggaat? Vertel je geliefde vooraf niet waar jullie naartoe gaan. Neem je geliefde mee naar het strand en maak samen een romantische strandwandeling. In februari hebben we normaal gesproken nog geen zomerse temperaturen. Ga daarom na jullie strandwandeling naar een café om een lekkere warme chocomelk te drinken. Wat dit idee voor Valentijn nog leuker maakt, is samen naar een hotel te gaan waar jij natuurlijk stiekem al een kamer hebt geboekt. Geniet daar samen van een warm bad, een fles wijn en heerlijk romantisch diner.

Begin direct met plannen

Je hebt net een aantal ideeën op kunnen doen om Valentijn te vieren. Je kunt in het geheim een romantisch diner voor twee voorbereiden. Heb je eigenlijk niet zoveel tijd om zelf te koken dan kun je er ook voor kiezen om in het geheim een tafeltje reserveren in een restaurant of eten thuis laten bezorgen. Met het geheel verzorgde dagje weg zul je jouw geliefde zeker verrassen. Je kunt natuurlijk ook alleen het ontbijtje serveren, enkel samen een strandwandeling maken of alleen een diner met hotelovernachting voor je geliefde boeken. Valentijnsdag is niet ver weg meer, dus begin direct met plannen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021