Excite

Huwelijksteksten op de uitnodiging

Huwelijksteksten op een uitnodiging

Wat zet je nou eigenlijk op een uitnodiging wanneer je gaat trouwen? Het is sowieso van belang dat je de dingen erop zet die voor de gasten belangrijk zijn. Denk aan een datum, een tijdstip, een locatie en een cadeauwens. Maar veel koppels willen net iets meer op hun kaart hebben staan. Een leuk gedichtje bijvoorbeeld of een slogan die over het aankomende huwelijk gaat.

Voorbeelden gedichten

Zo gelukkig zijn we

Nog nooit geweest

Jullie zijn uitgenodigd

Op ons huwelijksfeest!

Liefst voor ons huishouden

Geen geschenken

Maar je mag altijd aan ons

Spaarvarkentje denken

*

Op ....... worden wij man en vrouw

Als jij erbij zou kunnen zijn

Om ons geluk te delenVinden we dat reuzefijn

*

We waren al verbondenMaar hadden nog geen ring

Die gaan we nu uitwisselen

Maar in intieme kring

*

Na jaren samenwonen

Gaan we onze liefde

Met een huwelijk bekronen!

Wees creatief

Je kunt je gedicht voor op een kaart natuurlijk van het internet halen. Vaak zijn de gedichten erg leuk en passen ze perfect bij de bruiloft, maar het kan veel leuker zijn om lekker creatief bezig te zijn. Verzin zelf een gedicht en maak er eentje die bij het huwelijk en bij jullie past. Misschien ben je helemaal niet goed in het maken van gedichten. In dat geval kun je eventueel ook iemand om hulp vragen die wel mooie gedichten kan schrijven. Hij of zij zal het vast een eer vinden om een gedichtje te schrijven voor op jullie trouwkaart.

Een mooie kaart maakt het af

Een mooie kaart maakt het geheel natuurlijk af. Een gedicht of slogan is leuk, maar het is niet het enige wat van belang is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021