Excite

Huur je trouwauto!

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. En misschien is het ook wel de duurste dag van je leven. Een gemiddelde bruiloft kan zo tien- tot vijftienduizend euro kosten. En dan hebben we het nog niet eens over een extravagante dag. Natuurlijk zijn er verschillende manieren waarop je wat geld kunt besparen, bijvoorbeeld de trouwauto. Daar kun je prima een huurauto voor nemen en dat hoeft niet eens een dure te zijn.

Trouwauto’s moeten traditiegetrouw chique en duur zijn. Maar waarom eigenlijk? Je kunt zelf kiezen of je met de auto op de foto wilt en je gebruikt hem eigenlijk alleen maar om naar de kerk, het stadhuis en de feestgelegenheid te komen. Natuurlijk is het logisch dat je iets bijzonders wilt, maar je hoeft echt niet per se met een Bentley op je feest aan te komen.

Als je nog goedkoper uit wilt zijn, maar niet in wilt leveren op kwaliteit, dan kun je eens in je vriendenkring rondvragen. Soms kun je daar een auto huren voor een prijs die in het niet valt bij de prijs van een gewone huurauto. Dat kan je veel geld schelen. En wie weet mag je de auto uiteindelijk nog wel gratis mee ook! Zorg er wel voor dat je in ieder geval een beetje achter je auto-keuze staat, want hoewel jij mag kiezen of je er mee op de foto wilt, zullen er ongetwijfeld ook toeschouwers zijn die alles fotograferen. Als je je later niet voor die foto’s wilt schamen, dan is een beetje kritisch kijken niet verkeerd!

Afbeelding: Flickr account Mike Babcock

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020