Excite

Homo chatroom: leer andere homo's kennen

Homo chatroom

Voor homo's kan het best lastig zijn om andere homo's te leren kennen. Sommigen durven ook niet zomaar een gay bar in te lopen. In dat geval is een homo chatroom een prima oplossing. Een chatbox is handig en gezellig. Je kunt er over koetjes en kalfjes praten, maar ook serieus op zoek gaan naar een partner. Een chatbox kan namelijk zeer geschikt zijn voor homo dating.

Gay dating sites

Veel gay dating sites hebben een chatbox waar je elkaar kunt leren kennen. Er zijn echte erotische chatboxen, maar je kunt ook gezellig chatten zonder over seks te praten. Ook als je dus niet uit bent op een date, kun je hier prima terecht. Niet iedereen heeft dezelfde bedoelingen op een chat, maar je komt er al snel achter of iemand hetzelfde wil als jij. Op sommige chatboxen kun je zelfs iemand vinden voor een one-night-stand.

Denk aan je eigen veiligheid

Tijdens het chatten is het raadzaam om goed aan je eigen veiligheid te denken. Niet iedereen is wie hij zegt te zijn. Pas dus op met het geven van je persoonlijke gegevens als adres en telefoonnummer. Vind je toch iemand interessant, houd het dan eerst bij MSN- of mailcontact. Ga je iemand van een chatbox ontmoeten? Zorg dan dat je op een neutrale, openbare plek afspreekt, bijvoorbeeld een café of een treinstation. Het kan ook heel verstandig zijn om een schuilnaam te gebruiken tijdens het chatten. Wanneer je je echte naam gebruikt, hebben mensen misschien sneller door wie je werkelijk bent.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021