Excite

Hoe vier je de verjaardag van je moeder?

Veel mensen hebben een goede band met hun moeder. Ze zijn dol op de vrouw die hen op de wereld heeft gezet. Het is dan ook niet vreemd dat mensen graag de verjaardag van hun moeder op een bijzondere manier willen vieren. Dit kan bijvoorbeeld door een cadeau te geven waar je moeder zeker heel erg blij mee is. Denk bijvoorbeeld aan een foto van jou met je broers en zussen op canvas. Of iets wat ze al heel erg lang wilde. Of geef een mooie bos bloemen, of wat planten die ze in de tuin kwijt kan. Als je met je broers en zussen geld bij elkaar legt, dan kun je een groter cadeau kopen.

Je kunt de verjaardag ook vieren door gezellig uit eten te gaan met de familie. Zoek een sfeervol restaurant. Kies bijvoorbeeld voor een restaurant waarvan je weet dat je moeder het zal waarderen, omdat ze er graag komt of omdat ze het soort eten heerlijk vindt.

Hoe cliché het ook klinkt: je moeder zal het vooral waarderen als je erbij bent op haar verjaardag. Je laat zo namelijk zien hoeveel je om haar geeft en dat is meer waard dan een cadeau, een groot feest of een etentje. Het gaat uiteindelijk vooral om het gebaar. Dat is meer waard dan duizend cadeaus.

Afbeelding: Flickr account houseofsims

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021