Excite

Hoe te slagen met internetdaten

Internetdaten wordt voor steeds meer mensen een normale zaak. Online zoeken naar de liefde gebeurt door steeds meer singles, zowel jong als oud. Vaak wordt de interesse naar internetdaten gewekt door tijdsgebrek om in vrije uren op de versiertoer te gaan. Veel liever kruipen we achter de computer om ons geluk in de liefde te beproeven. Hier lees je een aantal tips om ook te slagen met internetdaten.

Profiel van de datingsite

Net als in het 'echte leven' moet je ook bij internetdaten rekening houden met de plaats waar je op zoek gaat naar je prins of prinses op het witte paard. Net zoals er ontzettend veel leuke kroegen en terrassen zijn om mensen te ontmoeten, zijn er ook veel verschillende datingsites om lid van te worden. Bekijk dus van te voren of je voldoet aan het profiel van de site. Er zijn speciale sites voor hoger opgeleiden, voor ouderen, jongeren, single ouders en ga zo maar door. Door je aan te melden bij een datingsite voor specifiek jouw type mensen vergroot je ook je eigen slagingskans.

Laat je niet afschrikken

Laat je niet te snel afschrikken door een rare foto of een suf stukje tekst. Het is voor veel mensen moeilijk om een spontaan stukje over zichzelf te schrijven. Dat wil niet zeggen dat het gelijk geen datingmateriaal is. En waar de één uren bezig is om de perfecte foto te vinden, is voor anderen het mailcontact weer belangrijker. Misschien loop je de man of vrouw van je dromen wel mis door je eigen kritische houding.

Serieuze relatie

Weet reacties op waarde te schatten. Niet iedereen die je een berichtje stuurt heeft dezelfde bedoelingen als jij, dus bescherm jezelf tegen praatjesmakers. Mannen en vrouwen die via internetdaten op zoek zijn naar een serieuze relatie zullen meer tijd besteden aan hun profiel en aan hun berichtjes. Vaak weet je al snel welke mannen of vrouwen de moeite waard zijn en welke je beter kunt laten lopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021