Excite

Hoe overleef je Valentijnsdag als single?

De dag van de liefde staat weer voor de deur, maar hoe overleef je Valentijnsdag als single? Verliefde stelletjes in de bioscoop en restaurants, al je ‘bezette’ vrienden en vriendinnen hebben een date-avond en romantische komedies op televisie. Maar wie denkt er nog aan de vrijgezellen die Valentijn alleen moeten vieren? Gelukkig kun je nog genoeg leuke dingen doen!

Tijd voor jezelf nemen

Als iedereen met een relatie druk is met elkaar, heb jij mooi een avond voor jezelf! Besteed je tijd op Valentijnsdag als single alleen aan dingen die je leuk vind. Zet een muziekje op, steek wat kaarsen aan en ga lekker in bad. Of laat een pizza bezorgen en kijk een heel seizoen Sex and the City. Er is maar één regel: doe alleen dingen die je zelf leuk vindt.

Voordeel: niets kan mislukken

Tot in de details een romantische date plannen, of een ontbijt op bed klaarmaken terwijl je liever in je bed blijft. Met Valentijnsdag als single heb je geen last van deze ‘romantische’ plannen die jouw veel tijd en energie kosten en waar alleen je geliefde van profiteert. Ook hoef je niet bang te zijn dat je plannen mislukken. Je hebt geen relatie om uit te gaan en je hoeft alleen rekening te houden met je eigen agenda.

Valentijnsfeest

Zitten je single vrienden en vriendinnen ook thuis 14 februari? Ga samen naar een Valentijnsfeest. Veel kroegen en danscafés weten dat op Valentijnsdag hun single klanten thuiszitten. Zeker omdat Valentijnsdag in 2014 op een vrijdag valt, hebben vrijgezellen een hele goede reden om lekker de bloemetjes buiten te zetten. Wie weet duik je op Valentijnsdag nog wel een nieuwe liefde op! Je weet immers zeker dat iedereen vrijgezel is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021