Excite

Hoe kun je de verschillende datingsites vergelijken?

Veel mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een partner. Ze komen bijvoorbeeld in hun omgeving niet de juiste persoon tegen. Een datingsite kan uitkomst bieden. Wanneer je op internet op zoek gaat naar een datingsite, dan zal gelijk opvallen dat er ontzettend veel dating sites zijn!

Verschillende soorten datingsites vergelijken

Er zijn veel verschillende soorten datingsites. Er zijn algemene datingsites waarop iedereen zich mag inschrijven zoals Lexa.nl en Relatieplanet.nl. Maar op andere datingsites worden bepaalde voorwaarden gesteld, denk bijvoorbeeld aan datingsites voor mensen met een HBO of universitaire opleiding, Christelijke datingsites en datingsites voor vijftigplussers. Er is zelfs een datingsite voor mooie mensen (Mooiemensen.com) en voor mensen met een maatje meer (Maatjemeer-match.nl)! Een mooi overzicht van de verschillende datingsites geselecteerd op categorie vind je op Datingsitesvergelijken.com.

Algemene datingsite of één met voorwaarden

Iedere datingsite heeft zijn voordelen en nadelen. Een algemene datingsite heeft een zeer ruim aanbod aan singles. Een nadeel kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet of dat een groot deel gelijk afvalt. Een kleiner aanbod maakt het zoeken naar een nieuwe partner vaak gemakkelijker. Als vijftigplusser zit je bijvoorbeeld over het algemeen niet te wachten op iemand van twintig!

Wel of niet betalen voor een datingsite

Wanneer je datingsites gaat vergelijken, dan zul je zien dat er veel gratis datingsites zijn. Maar de mogelijkheden op deze datingsites zijn een stuk kleiner. Op betaalde datingsites zul je beter geholpen worden bij je zoektocht. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een persoonlijkheidstest. Ook heb je meer mogelijkheden zoals berichten versturen, chatten en meerdere foto's plaatsen. De meeste datingsites waarvoor je moet betalen bieden wel de mogelijkheid aan om de site eerst gratis uit te proberen. Ook kun je gratis lid blijven, maar dan kun je niet van alle opties gebruik maken.

Online datingsites vergelijken

Een goede site om de verschillende datingsites te vergelijken is Datingwebsites.nl. Op deze site kun je een test afleggen om te bekijken welke datingsite het best bij jou past. Ook kun je ervaringen van andere gebruikers lezen!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021