Excite

Het perfecte parfum

Je valentijn verrassen met parfum is iets wat zeker in de smaak zal vallen. Tenminste, als je de juiste geur koopt. Het lastige is natuurlijk dat je, om de verrassing niet te verpesten, niet zomaar kunt vragen welke geuren zij of hij lekker vindt. Het makkelijkste is als je één van zijn of haar geurtjes hebt staan. Je kunt dan een nieuw flesje van hetzelfde of een vergelijkbaar merk kopen.

Wil je je valentijn juist verrassen met iets anders of heb je geen flesjes parfum staan die zij of hij gebruikt, dan moet je eerst op zoek naar het perfecte parfum. Bedenk dan het volgende: houdt je valentijn meer van bloemige geuren of moet het juist kruidig zijn? Je hebt daarbij ook nog oosterse, houtachtige en fruitachtige geuren. Als je hieruit een selectie kunt maken, ben je al een stuk op weg.

De persoonlijkheid van je valentijn is ook nog van belang bij het uitzoeken van een luchtje. Je kunt je hierin laten adviseren door een verkoper in de winkel. Houdt je valentijn bijvoorbeeld van het buitenleven, dan zou een frisse, houtachtige geur ideaal kunnen zijn. Is zij of hij gek op zoet? Dan kun je een parfum kiezen met bijvoorbeeld vanille.

Vind je het evengoed nog eng om een luchtje uit te zoeken? Je kunt dan natuurlijk altijd nog kiezen voor het alternatief: een cadeaubon. Zo zijn er cadeaubons van Douglas en ICIParisXL, winkels waar je valentijn zelf een heerlijk parfum kan uitzoeken. Verder is er de nationale parfumbon, te koop op parfumbon.nl.

Afbeelding: Flickr, misteraitch

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021