Excite

Het leukste meisjesspeelgoed

Wie op zoek gaat naar meisjes speelgoed, komt al snel uit op bijvoorbeeld poppen. En het is waar: meisjes vinden poppen leuk en eigenlijk kun je je hoofd niet stoten met zo’n cadeau. Maar het is natuurlijk ook leuk om eens iets anders te geven (en te krijgen), dus we geven je graag wat leuke tips als het gaat om meisjes speelgoed dat helemaal van nu is.

Meisjes houden zichzelf in de regel goed bezig en hebben er geen moeite mee hun dagen binnen door te brengen. Wat ze dan graag doen? Knutselen! Denk aan kaarsen maken, kaarten maken, kleien, knippen en plakken, kleurplaten versieren of andere dingen, zoals armbandjes maken. Het leuke hiervan is dat het niet alleen een leuk tijdverdrijf is, maar ook een uitstekende manier om je creativiteit verder te ontwikkelen.

Een andere creatieve manier om bezig te zijn is het spelen met bijvoorbeeld een poppenhuis of een make-up pop. Je zult zien dat je kind uren zoet kan zijn met het creëren van een denkbeeldig gezin met bijbehorende levens, gesprekken, hobby’s enzovoorts. Een poppenhuis hoeft niet eens heel duur te zijn; je kunt er zelfs eentje zelf maken. Ook een make-up pop hoeft je geen fortuin te kosten; je zou er zelfs zelf eentje kunnen maken van een oude pop. Geef er wat make-up bij uit je eigen trommel en je hebt geen kind meer aan je dochter(s)!

Afbeelding: Flickr account AForestFrolic

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021