Excite

Het leukste kraamcadeau regel je zo

Als vrienden, kennissen of familie hun gezin uitbreiden met een baby, dan wordt de komst daarvan natuurlijk goed gevierd. En hoe kun jij dat beter doen door het leukste kraamcadeau te regelen? Met deze tips om je alvast heel ver. Aarzel bovendien vooral niet om je eigen creativiteit te gebruiken om er helemaal iets spectaculairs van te maken!

Een kraamcadeau moet natuurlijk iets leuks zijn dat te maken heeft met de geboorte. Het hoeft echter niet de standaard knuffel of het inmiddels vrij uitgekauwde ‘Mijn papa is stoer’-rompertje te zijn. Je kunt veel beter gaan voor een leuke verrassing waar de ouders ook wat aan hebben. Daar doe je ze ongetwijfeld veel meer een plezier mee!

Een leuk idee voor een kraamcadeau is bijvoorbeeld een luiertaart. Deze kun je helemaal zelf maken en helpt de kersverse ouders in ieder geval op het gebied van luiers al die eerste paar – behoorlijk dure – weken door. Natuurlijk kun je de taart ook nog ‘decoreren’ met leuke presentjes, zoals fopspenen, extra voeding, kleding, enzovoorts. Zorg er wel voor dat je even goed overlegt over wat de ouders al zelf hebben, zodat je geen dubbele cadeaus geeft.

Ook erg leuk is een praktisch cadeau voor de babykamer. Als je dit wilt geven, kun je altijd overleggen of het handig is om dit vast voor de geboorte te geven. Sowieso is het prettig als je vooraf vertelt dat je dat in gedachten hebt, zodat de aanstaande ouders weten dat ze die kostenpost in ieder geval over kunnen slaan!

Afbeelding: Flickr account ilkerender

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020