Excite

Het leukste kinderspeelgoed voor buiten

Buitenspelen is hartstikke gezond voor kinderen. Ze zijn lekker in beweging en in de buitenlucht. Er is veel kinderspeelgoed voor buiten te koop, maar de schommel, zandbak en step kennen we nu wel. Wat is het kinderspeelgoed voor buiten van nu?

Speeltoestellen

Heb je een grote tuin? Dan is een speeltoestel een aanrader. Een speeltoestel bestaat uit verschillende onderdelen die je zelf bij elkaar kan zoeken, denk bijvoorbeeld aan een schommel, glijbaan, klimrek, zandbak en speelhuisje. Leuke en veilige speeltoestellen kun je online kopen bij Wickey.nl en Speeltoestellen.net.

Trampoline

De trampoline doet het altijd goed als buitenspeelgoed. Je hebt trampolines in allerlei maten en prijsklassen. Ook belangrijk is de veiligheid. Je kan je trampoline ingraven, maar je kan er ook een net omheen spannen. Nieuw is de trampoline en zwembad in één. Over het zwembad kun je een springmat spannen zodat de kinderen lekker kunnen springen. Zo benut je de ruimte nog eens goed! Alle informatie over de verschillende trampolines vind je op Trampolineland.nl.

Waveboard

Het was de rage van 2010, maar ook deze zomer doet het waveboard het nog goed. Het ziet er zo gemakkelijk uit, maar dat valt nog best tegen. Veel oefenen is het magische woord. Je kan een waveboard bij de bekende speelgoedwinkels kopen.

Skelter en auto

Erg populair onder de kinderen is de skelter. Ze vinden het heerlijk om lekker buiten rond te rijden. Een skelter kost gemiddeld rond de 250 euro. Let bij het kopen van een skelter op de mogelijkheid om een extra stoeltje te plaatsen. Een ruim aanbod aan skelters vind je op Skelters.nl.

Op zoek naar bijzonder kinderspeelgoed voor buiten? Verdiep je dan eens in de wereld van de accukinderauto's en quads. Je laadt de accu van de auto op en je kind hoeft alleen maar gas te geven om ermee weg te rijden. Meer informatie kun je vinden op Accuauto.shop.

Voor de kleintjes

Ook voor de kleintjes is er genoeg geschikt kinderspeelgoed voor buiten. Wat het leukste buitenspeelgoed voor peuters is kun je hier lezen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021