Excite

Het is weer tijd: moederdag cadeautips!

Het is tijd voor Moederdag cadeautips, want dé feestdag voor alle moeders van Nederland staat weer voor de deur. Van bonbons en bloemen tot een verwendagje in de spa of een weekendje weg: wat geef jij jouw moeder cadeau?

Moederdag tips

Moederdag is ieder jaar een gelegenheid om je moeder (en oma!) in het zonnetje te zetten. Het is daarom vast niet de eerste keer dat je Moederdag tips zoekt voor een leuk cadeau of een activiteit samen met je mams. In dit artikel geven wij je voor Moederdag cadeautips, zodat je aan jouw moeder kunt laten zien hoe belangrijk ze is!

Boek voor moeder

Altijd leuk om te geven en minstens zo leuk om te krijgen is een boek voor moeder. Bekijk de bestseller-lijsten rond Moederdag en de cadeautips kun je direct aanstrepen. Ook leuk is om het boek aan te laten sluiten bij de hobby’s van je moeder. Houdt ze van koken? Doe dan een mooi (recent) kookboek cadeau. Boeken over tuinieren, reizen, creatieve hobby’s als breien, haken of scrapbooking zijn andere opties die zeker in de smaak vallen als ze aansluiten bij de interesses van je moeder.

Ontbijt op bed

Woon je nog thuis of dichtbij het ouderlijk huis? Dan kun je een ouderwets ontbijt op bed verzorgen voor je moeder. Een ontbijt op bed is niet een van de meest originele Moederdag cadeautips, maar een ontbijt of brunch voorbereiden laat zien dat je moeite hebt genomen om voor je moeder te zorgen. Bovendien is het hartstikke hip om lekkere dingetjes te koken en te bakken voor de ontbijttafel. Denk aan scones, zelfgemaakte jam, vers geperst fruit en een heerlijke koffie met een koekje of chocolaatje. Laat zien dat niets te gek is.

Beauty voor moeder

Bijna iedere vrouw houdt ervan: fijne producten en behandelingen voor huid en haar. Een leuke Moederdag cadeautips is dan ook beauty voor moeder. Denk aan een bon voor de sauna of een dagje naar de spa met een vriendin. Gaat dat je budget te boven? Je kunt zelf een cadeaumand samenstellen met producten voor een beautydagje thuis: een nieuwe zachte handdoek, een lekker badschuim, mooie bodylotion en een slot op de badkamerdeur zijn al genoeg.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020