Excite

Hema kadobonnen: geheid een geslaagd feestje!

Wie denk dat de HEMA alleen maar spullen verkoopt voor in huis heeft het mis. Tegenwoordig kun je niet alleen je boodschappen doen bij de HEMA, maar kun je er zelfs terecht voor HEMA kadobonnen! De VVV-bon is uit, de HEMA kadobon is helemaal in.

Wat is de HEMA kadobon?

De HEMA kadobon is een pas waar je saldo op kunt laten activeren. De kadokaart is inwisselbaar bij alle HEMA winkels, zowel binnen als buiten Nederland. Het saldo op de kaart is in meerdere keren te besteden. Mocht je dus net iets willen aanschaffen wat een lagere prijs heeft dan je besteedbare saldo, dan is dit geen probleem! Je resterende saldo kun je gewoon bewaren tot een volgende keer.

Ontwerp je eigen kadokaart!

Wat de HEMA kadobon zo leuk maakt, is dat je zelf het ontwerp kan kiezen. Zo kun je de kadokaart passend maken voor elke gelegenheid. Voor de kleinsten bestaat er de Jip en Janneke kaart. Wil je er een meer persoonlijk tintje aangeven, dan kun je online zelf je eigen dessin kiezen en je eigen foto uploaden. Maak het geheel af met een leuke persoonlijke boodschap en je hebt geheid blije gezichten.

Wat kost een HEMA kadokaart?

Je kan bij aankoop van de HEMA kadokaart een saldo laten activeren tussen de 5 en 1000 euro. Dit is nogal een verschil, maar HEMA heeft dan ook een uitgebreid assortiment geschikt voor elk budget. Weet je dit jaar dus even geen leuk cadeau te verzinnen? Maak het jezelf makkelijk en koop de HEMA kadobon!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020