Excite

Happy singles: het voordeel van single zijn

Happy singles! De term hoor je tegenwoordig steeds vaker. Happy singles zijn mensen die blij zijn dat ze vrijgezel zijn. Ze hebben er geen problemen mee om alleen te zijn. Het vrijgezelle leven heeft tenslotte ook genoeg voordelen.

Minder verplichtingen

Je hebt veel minder verplichtingen wanneer je single bent. Je hoeft niet naar je schoonouders of naar dingen die je partner graag wilt doen. Dat betekent meer vrijheid. Je kunt de tijd indelen zoals jij wilt en hoeft geen rekening met een ander te houden.

Wat eten we vandaag?

Wanneer je single bent hoef je niet te overleggen wat je gaat eten. Zelfs als je meerdere dagen achter elkaar hetzelfde eet, zal niemand je hierop aanspreken. Geen ruzies, omdat de één iets lekker vindt en de ander eigenlijk niet.

Een goede nachtrust

Uit onderzoek is gebleken dat singles veel beter slapen dan koppels. Logisch, als je de volgende dingen bedenkt:

  • Geen ruzie om het deken
  • Geen snurkende partner
  • Geen ijskoude voeten tegen je aan
  • Geen zweetvoeten tegen je aan

Ontmoet de mensen die jij wilt

Als je vrijgezel bent mag je mensen ontmoeten die jij wilt. Je mag afspraakjes maken met wie je wilt, zonder te maken te hebben met een jaloerse partner. En ook erg leuk: flirten mág. Je hebt niet te maken met boze blikken of verwijten.

Altijd leuk?

Nee, single zijn is niet altijd leuk. Het kan erg eenzaam zijn en iedereen heeft wel behoefte aan iemand in de buurt. Toch zijn er genoeg redenen om lekker van je vrijgezellenleven te genieten!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020