Excite

Handige tips voor een leuk housewarmingcadeau

Het is gebruikelijk dat je een housewarming cadeau meeneemt als je wordt uitgenodigd om het nieuwe huis van iemand te bekijken. Dat zou je zelf ook leuk vinden. Maar wat neem je mee voor een huis dat je nog nooit gezien hebt? Met deze mogelijkheden kun je er eigenlijk bijna niet naast zitten.

Cadeaubonnen

Mensen die verhuizen, maken veel kosten. De verhuizing kost veel geld, vaak wordt de hypotheek of de huur wat hoger, er moeten soms twee keer vaste lasten worden betaald en dan hebben we het nog niet eens over nieuwe meubels die aangeschaft worden. Er is dan ook weinig dat zo op prijs wordt gesteld bij een housewarming als een cadeaubon. En dan bij voorkeur van een doe-het-zelfzaak of een meubelzaak. Met een VVV Irischeque zit je wat dat betreft altijd goed, die kun je eigenlijk bijna overal uitgeven.

Lekkers: eten en drinken

Een goed alternatief: een lekkere fles wijn, een pakket eten of iets anders eet- of drinkbaars. Juist in zo'n drukke verhuisperiode komt boodschappen doen er vaak niet van, laat staan fatsoenlijk koken. Let er wel op dat je vooral wat houdbare dingen geeft. Het zou vervelend zijn als je een mooi fruitpakket maakt, maar de ontvangers alles uiteindelijk moeten weggooien, omdat ze veel te druk bezig waren met verhuizen nog niet toe waren gekomen aan een lekker fruithapje. Noten, chips, koekjes, worstjes, kaas en wijn zijn natuurlijk altijd goed.

Bloemetje

Tot slot: ook met een bloemetje kun je bijna niet de mist in gaan. Juist nieuwe huizen missen vaak vanaf het begin wat groens. Geef wel een plant die niet té veel verzorging nodig heeft, zodat hij ook de eerste fase - met misschien wat minder aandacht - kan overbruggen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020