Excite

Minimalistische haarmode voor de heren

De haarmode van de heren is afwisselender en creatiever dan je zou denken. Tegenwoordig mogen mannen allerlei soorten kapsels dragen: lang, kort, lagen, geschoren, noem maar op. Daarnaast kunnen ook heren afwisselen met kleuren en stylingproducten om een kapsel nog gevarieerder te maken. Dit jaar zijn de punk en rock-'n-roll geïnspireerde kapsels uit. De haarmode voor de heren is dit jaar verzorgd, goed geknipt en natuurlijk.

De trendsetters

De nieuwe haarmode van heren vind je in tijdschriften voor zowel mannen als vrouwen. Kijk naar de advertenties en laat je inspireren door de kapsels van de mannen op de foto’s. Naast modellen en de film- en televisiesterren zijn ook topsporters tegenwoordig de trendsetters. Al deze mannen laten zien hoe je als man ook mannelijk en trendy haar kan hebben.

Adversus

Voor trendy haarmode voor heren op het internet ga je naar adversus.nl. Deze website is helemaal up-to-date met de laatste trends voor mannen. Volgens Adversus komen de minimalistische kapsels uit de jaren ’90 weer terug. Deze kapsels zijn goed geknipt en worden op natuurlijke wijze gedragen. Een voorbeeld uit de jaren ’90 is het kapsel van Dylan McKay uit de serie Beverly Hills 90210. Wat vooral voorop staat is verzorging, zowel voor het lichaam als de haren. De beste verzorging voor dit haar is de crème. Geen potten gel meer maar echte goede verzorgende crème. Deze crème geeft het haar stevigheid en glans, maar houdt het haar ook soepel.

Meer informatie

Andere websites waar je terecht kan voor de nieuwste haarmode van de heren zijn kapsels.net en haartrends.net. Deze websites geven vaak de voorbeelden van mannen die de trendsetters zijn op het gebied van haarmode. Zoek deze beroemde voetballer of filmster op en neem de foto mee naar de kapper. Zo weet de kapper hoe het trendy kapsel te knippen. De websites geven ook advies in de verzorging van de kapsels en hoe je kan variëren. De kapsels zijn doorgaans zowel te dragen naar het werk en tijdens het stappen.

Met de nieuwe trendy haarmode kunnen heren bij elke gelegenheid goed voor de dag komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020