Excite

Gratis relatiesite besproken: Paiq

Paiq is een gratis relatiesite. Je kunt hier proberen je ware liefde te vinden. Paiq.nl werkt daarbij op een hele andere manier dan de meeste relatiesites. Het gaat hier niet zozeer om je uiterlijk, maar om je denkwijze en interesses.

Matches

Op Paiq worden matches gevonden met behulp van een lange vragenlijst. Hoe denk je over dingen? Ben je uitbundig? Wil je kinderen? Een percentage geeft aan hoeveel jullie met elkaar overeen komen en je wordt dus aan elkaar gematched en kunt met elkaar praten in een chatbox. Ook kun je aangeven wat echte do's en dont's zijn. De ander doet dat ook. Wanneer je in een chatbericht een woord typt dat voor de ander een do of een don't is, dan wordt dit gemeld. Op die manier kun je elkaar goed leren kennen.

Foto?

De foto van de persoon waar je mee chat, wordt doorgaans pas zichtbaar nadat jullie een bepaalde tijd met elkaar hebben gepraat. Op die manier ben je niet zozeer gericht op de foto, maar op de persoonlijkheid.

Speeddate

Op piaq.nl kun je ook een speeddate met elkaar aangaan. Je komt dan bij een willekeurig ander lid terecht op de site en je kunt vijf minuten met elkaar praten. Na die vijf minuten geef je aan of je nog verder wilt praten of niet. Wanneer je na twee keer vijf minuten nog steeds samen wilt praten, verschijnt de persoon in je contactlijst.

Op date

Klikt het tussen jullie? Dan kun je natuurlijk altijd op date gaan. Wie weet wordt het wel wat!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020