Excite

Gratis pups ophalen: wat zijn de valkuilen?

Gratis pups ophalen

Heb jij ook wel eens advertenties gezien waarin staat dat je gratis pups kan ophalen? Vast wel en dit is natuurlijk ook hartstikke leuk. Puppy's zijn ontzettend grappig en een hond kan ook echt een maatje voor je worden. Hoe aantrekkelijk het ook is om een gratis puppy op te halen, wees altijd goed op je hoede.

Inentingen en gezondheid?

Puppy's die van goede fokkers afkomen worden ingeënt, gechipt en gecontroleerd op een goede gezondheid. De ogen en heupen worden gecontroleerd en je weet van tevoren waar je aan toe bent. Dat weet je met een gratis pup lang niet altijd. Is het hondje wel gezond? Als dat niet het geval is, dan ben je later vaak nog veel meer geld kwijt aan gezondheidskosten. Dit kan dus geen verstandige keuze zijn. Zorg dat je dus precies weet of de puppy's gezond zijn.

Waarom zijn de puppy's gratis?

Vraag ook altijd waarom de puppy's gratis zijn. Wat is de reden dat ze weg gaan en waarom hoef je er geen geld voor te geven? Wees op je hoede, luister naar het antwoord en stel eventueel nog extra vragen. Sommige mensen doen puppy's gratis weg, omdat ze per ongeluk een nest kregen, maar anderen doen de pups weg vanwege gezondheidsproblemen. Onthoud ook dat lang niet iedereen eerlijk is.

Is het echt gratis?

Zijn de puppy's echt gratis of krijg je met talloze extra kosten te maken? Zorg dat je goed navraagt wat de werkelijke kosten zijn en wat er allemaal nog bijkomt. Vraag ook waar deze bijkomende kosten precies voor zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020