Excite

Gratis puppies: verstandig?

Het is natuurlijk best handig: gratis puppies krijgen. Toch moet je hier wel mee oppassen. Is het wel zo verstandig? Vaak worden gratis puppies aangeboden, bijvoorbeeld omdat ze ergens gevonden zijn of omdat het geen rashonden zijn. In sommige gevallen kan het helemaal niet erg zijn om een gratis puppy te accepteren, bijvoorbeeld als kennissen van je puppies hebben en je er graag één geven, maar helaas is het niet in alle situaties even verstandig.

Let altijd heel goed op als je gratis puppies kunt krijgen. Het is heel goed mogelijk dat de puppies een ernstige trauma hebben opgelopen en zich daardoor in de toekomst niet goed gaan gedragen. Ook is de kans aanwezig dat de puppies ziek zijn en in een mum van tijd zullen sterven.

Lukt het je toch om gratis puppies te krijgen? Check dan wel of ze nog ontwormd moeten worden en hoe het zit met inentingen. Dit zijn allemaal zaken die echt van belang zijn en waar je rekening mee moet houden.

Een hond heb je vaak voor minimaal tien jaar. Je moet dus goed nadenken of je er wel echt eentje wilt. Ook wanneer de hond gratis is. Lang niet iedereen denkt na over de gevolgen. Houd er dus rekening mee dat je niet vaak meer op vakantie kunt en dat ook een gehele dag weg zijn vaak geen optie is. Ook heeft een hond beweging nodig en zul je er echt dagelijks mee moeten gaan wandelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020