Excite

Gratis kaarten kun je zelf maken en printen

Gratis kaarten om zelf te maken en te printen maak je natuurlijk op de computer. De mogelijkheden zijn met een computer vaak eindeloos. Er zijn verschillende programma's waarin je zelf een kaart kunt maken en ook het printen gaat doorgaans zeer eenvoudig.

Je kunt natuurlijk een kaart maken in een programma zoals bijvoorbeeld Microsoft Word. Je kunt het formaat van een pagina eenvoudig aanpassen op het formaat van de kaart waarop je het wilt printen. Je hebt leuke teksteffecten, vele lettertypes en je kunt ook gewoon een foto op je kaart zetten.

Wil je meer opties om zelf kaarten te maken en te printen? Probeer dan eens de software van Hallmark Card Studio. Voor welke gelegenheid het ook is, je kunt hiermee eenvoudig een kaart maken. Je kunt kiezen uit vele afbeeldingen, versieringen en lettertypes van Hallmark. Het is zelfs mogelijk om stickers en labels toe te voegen. Wil je de kaart behalve via de post ook via e-mail sturen? Zelfs dat is mogelijk met Hallmark Card Studio. Er zijn meerdere versies van deze software, meestal komt er elk jaar een nieuwe versie uit. Zo maak je dus altijd de mooiste, hipste en nieuwste kaarten helemaal zelf op je eigen computer!

Andere software waarmee je behalve kaarten nog veel meer dingen zelf kunt maken, is Printmaster. Een kalender, scrapbook, nieuwsbrief of kaarten: alles is mogelijk met deze software. De nieuwste software van Printmaster 2011 heeft meer dan 2000 verschillende thema's om je kaarten mee te maken en maar liefst 50.000 afbeeldingen. Zo kun je elke keer weer een originele kaart maken. Je betaalt maar een keer voor de software en daarna kun je gratis zelf je kaarten maken en printen. Je vrienden en familie zullen verrast zijn van de originele kaarten die je hen elke keer weer kunt sturen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020