Excite

Gratis kaarten versturen via internet

Er zijn vele websites waar je via internet gratis kaarten kunt versturen. Een van de bekendste is Hallmark.nl. Je hebt daar de keus uit duizenden kaarten, voor allerlei soorten gelegenheden. Of je nu zomaar een kaartje wilt sturen of iemand wilt feliciteren. Als je een account aanmaakt bij Hallmark, kun je eenvoudig de e-mailadressen opslaan van je vrienden, zodat het nog makkelijker wordt om ze een gratis kaartje te sturen. Ook kun je een kalender bijhouden zodat je nooit meer verjaardagen hoeft te vergeten. En wil je een keer een echt kaartje sturen? Dan kan dat ook via Hallmark.nl en krijg je nog korting ook.

Een andere site is Kaartenhuis.nl. Ook hier kun je eenvoudig gratis kaarten versturen via het internet. Extra bij Kaartenhuis is dat je ook via je mobiel kaarten kunt versturen. Deze kaarten worden m-cards genoemd. Bij Kaartenhuis kun je ook een account aanmaken. Bij je account kun je een adressenboek maken en een kalender met belangrijke data. En heb je een keer een kaart verstuurd die je nog een keer aan iemand anders wilt versturen? Je hoeft dan niet de hele site te doorzoeken, maar kunt eenvoudig zien welke kaarten je al verstuurd hebt.

Via welke site je ook gratis kaarten wilt versturen, het gaat allemaal even eenvoudig. Je kunt eerst rustig op je gemak alle kaarten bekijken om dan de allerleukste uit te zoeken. Daarna voer je de tekst in die je vaak nog kunt voorzien van smiley's, kleur, afbeeldingen of geluiden. Als derde stap voer je het e-mailadres van de geadresseerde in en voor je de kaart verstuurt, kun jezelf het eindresultaat nog even bekijken.

Niet helemaal gratis is Greetz. Op deze site verstuur je echte kaarten voor maar een paar euro. Wel kun je er sparen voor gratis kaarten! Als je kaarten verstuurt, spaar je Stampz en bij 6 Stampz kun je een gratis kaart versturen. Daarvoor moet je wel een account bij Greetz hebben. Je krijg als lid een gratis postzegel en twintig procent korting als je een echte kaart verstuurt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021