Excite

Gratis datingsite voor jongeren

Wie het veld van online dating betreedt, zal al snel merken dat voor niets de zon op gaat. Je kunt je vaak wel gratis aanmelden, maar bent dan zo beperkt in de manieren waarop je contact kunt leggen met anderen, dat je snel overstapt naar een betaalde methode. Tenminste, als je daar het geld voor hebt. Voor jongeren is dat vaak niet het geval, daarom zochten wij naar een goede, gratis datingsite voor jongeren.

Kuskus.nl

Een hele leuke gratis datingsite voor jongeren is Kuskus.nl. Deze website biedt iedereen de kans om zich gratis in te schrijven. Als je je gratis ingeschreven hebt, dan mag je zelf een eigen profiel aanmaken. Ook krijg je toegang tot de profielen van anderen, kun je dating mail sturen en ontvangen en is het mogelijk om interesse berichten te versturen. Die verstuur je als je iemand ziet die je aanspreekt. Om je kans op succes te vergroten, is het belangrijk om ook foto's te plaatsen in je profiel. Het is aangetoond dat je dan sneller een reactie krijgt dan wanneer je dat niet doet.

Profieldating.nl

Een goed alternatief is Profieldating.nl. Deze site is nog vrij nieuw en heeft daarom nog geen duizenden leden, maar er komen er wel dagelijks bij. Lid worden is helemaal gratis en de focus ligt op het vinden van iemand die past bij je profiel. Kortom, iemand die je niet alleen qua uiterlijk aanspreekt, maar ook qua innerlijk. Zo is de kans op een waardevolle, duurzame relatie natuurlijk een stuk groter.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020