Excite

Vind een gratis dating site in Nederland

Is er ook een gratis dating site in Nederland? Het is een logische vraag: mensen zitten niet meteen te wachten op betaalde websites. Kun je dus ook ergens gratis in contact komen met andere singles?

Paiq

Op Paiq.nl kun je je gratis aanmelden. Er is geen betaling nodig en het is tevens een hele bijzondere website. Je kunt bijvoorbeeld speeddaten, waarbij het vooral draait om de dingen die je zegt tegen elkaar in de chatbox. Een foto krijg je pas na een bepaalde tijd te zien. Paiq draait heel erg om de persoonlijkheden die matchen.

Lexa

Lexa is niet helemaal gratis. Je kunt wel gratis lid worden, maar als betaald lid heb je doorgaans veel meer opties. Je kunt als gratis lid wel profielen doorzoeken en kijken of er iets tussen zit. Ook handig is dat Lexa de Beste Date garantie. Ze betalen je het geld terug als je binnen zes maanden geen date hebt gevonden.

Proeftijd

Veel datingsite werken met een proeftijd. Je kunt dan gratis lid worden en een bepaalde periode de site uitproberen en kijken of het iets voor je is. Dit is een prima manier om toch de datingsites uit te proberen voordat je een heleboel geld neerlegt.

Andere manieren van mensen ontmoeten

Je hoeft niet per se naar datingsites te gaan om mensen te ontmoeten via het internet. Ook op fora en chatboxen kun je mensen ontmoeten. Het komt vaker voor dat er dan een klik ontstaat. Zoek bijvoorbeeld op fora waarvan de interesses overeen komen. Hou jij van reizen, ga dan eens naar een reisforum. Je weet maar nooit wie je daar tegenkomt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020